Your Cart

Vilkår og betingelser

Levering – Frakt
Leveringstid: Vi sender bestillinger 2-3 dager pr uke og det kan ta fra 3-5 dager før du mottar pakken, gjelder lagerførte små varer. Leveringstiden kan i noen perioder være noe lengre.

Mange av våre store varer blir sendt fra Danmark på pall. Varene blir kun levert ved kantsteinen, og tilbyr ikke bæring inn eller å ta med emballasje. Du som kunde har ansvar for at noen kan ta imot varen på leveringsdato. Ellers går varen i retur.

Reklamasjon
Ved feil på varen forutsatt normalt bruk og overholdt anbefalinger dekker vi frakt på returen. Reklamasjon må gjøres snarlig og senest innen 2 mnd etter at du mottok varen. Ta 2-3 bilder evt kort video, gjerne med målebånd på for å synliggjøre feilen. Vi håndterer hver reklamasjon individuelt og gir deg tilbakemelding så fort vi har gjort en vurdering. Ta alltid vare på din følgeseddel/kvittering til reklamasjon er ferdig. Ved godkjent reklamasjon står vi for frakt og omkostninger for varen. Ta kontakt med oss på mail shop@stylistene.no og skriv i emnefeltet «reklamasjon + produktnavn».

Bytte – angrer meg
Varen må være ubrukt, ha alle merkelapper på og returneres i original emballasje. Forbrukerkjøpsloven gir deg 14 dagers full returrett fra du mottok varen. Du står selv for fraktkostnader og ansvaret for varen fremt til den er mottatt. Penger tilbakebetales så snart varen er mottatt hos Stylistene AS i god stand. Ta kontakt på shop@stylistene.com og skriv «angrer meg + produktnavn» i emnefeltet.

Gebyr ved uavhentede varer
Dersom du ikke henter varen du har bestilt, returneres denne til Stylistene AS. Dersom dette skjer, vil du bli belastet for returen og eventuelt ny frakt av varen. Uavhentede pakker er ikke omfattet av angreretten. 

Tilbakebetaling
Som hovedregel tilbakebetaler vi på det kortet som er belastet ved kjøp. Det kan gå 2-6 dager før pengene er på konto. Fraktkostnader vil ikke bli tilbakebetalt.

Forbehold
Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgte eller det kan vises feil antall på lager. Farge kan avvike i fht produktet «live», da ulike skjermer og utstyr påvirker bildene. Evt skrivefeil/trykkfeil kan forekomme.

Vi tar forbehold om retten til å annullere din bestilling som følge av force majeure. Dette foreligger dersom det ikke er mulig å oppfylle avtalevilkårene på grunn av ekstraordinære omstendigheter, som krig, ekstraordinære natur begivenheter, brann og pandemi. 

Tvist

Hvis du som forbruker vil klage over ditt kjøp, skal du kontakte oss på mail, shop@stylistene.no. Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du sende en klage til:

Forbrukerrådet
Fred Olsens gate 1
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo