Your Cart

Våre favoritter
samlet på ett sted!

Et stort utvalg av våre interiørfavoritter er nå tilgjengelig i butikken. Style ditt hjem med et klikk.

BOLIG & NÆRING / / WWW.STYLISTENE.COM

Kategorier

Bli inspirert. Endre ditt hjem. Shop stylistenes favoritter.

Vi har fantastiske stylingprodukter, merker og leverandører til våre stylinger, og det er jo en selvfølge at vi skal dele dette med dere! Shop stylistenes håndplukkede favoritter som du også kan finne igjen i mange av våre stylinger eller i vårt bildegalleri.

Ser du etter interiør og møbler av høy kvalitet som samtidig er lekre, tidløse og som vil tilføre stil og prikken over i`en i hjemmet ditt?
Vår nettbaserte møbel og interiørbutikk tilbyr et bredt utvalg av stylistenes favoritter som passer til enhver estetikk og budsjett.

Shop stylistenes favoritter

XL PRINTS

The Poster Club x Sofia Lund’s XL Prints er en serie av stilfulle og moderne posters som er designet av den prisbelønte kunstneren Sofia Lund.

Kunsten å innrede.

Det er en kunst å innrede boligen med både stil og sjarm. Uansett hvilket hjem du har er det enkle grunnprinsipper som bidrar til å løfte ditt hjem. Å spille på kontraster både i farger, linjer og teksturer gir hjemmet ditt et personlig preg og bidrar til å heve inntrykket. Fargerike, små eller store detaljer opp mot det rolige, stramme linjer opp mot mer avslappede, «rufsete» tepper og skrukkete lin mot stramme samtidsobjekter. Gammelt på gammelt blir for – ja gammelt. Men bland vakre, gamle, personlige skatter med nye og moderne elementer, og bland gjerne ulike stilretninger – resultatet blir så mye mer spennende dersom du mikser de ulike objektene!

Pass på å ikke fyll opp for mye! Finn balansen med å mikse det nye med det gamle, men ikke gjør rommene overfylte. Har du noen vakre ting som du vil fremheve bør du sørge for å gi dem den plassen de fortjener – med ro nok rundt seg til at de synes godt. Vinduskarmer og skjenker bør ikke fylles til randen med dilldall. Velg ut noen favoritt-ting, og så kan du heller skifte ut «utstillingene» i løpet av året.

Det er viktig å omgi seg med vakre ting – men minst like viktig å ta gode valg med hva du kjøper inn.

Tjenester