Your Cart

Personvern

 1. Behandling av personopplysninger hos Stylistene.com
  Når du handler hos oss, bruker nettsiden vår, bestiller varer eller registrerer kundekonto, behandler vi personopplysninger om deg.

Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn om deg, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

 1. Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er:

Stylistene AS. Adresse: Rabekkgata 17, 1523 Moss E-post: shop@stylistene.com
Telefon: +47 917 85 915 Organisasjonsnr.: 917 869 294

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på telefon eller ved å sende en e-post til stylistene@stylistene.com og merke den med «Personopplysninger».

 1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn
  Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

3.1 Når du handler hos oss eller kommuniserer med oss, samler vi inn de opplysningene du selv oppgir til oss, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsmåte, opplysninger om ditt kjøp, leveringsønsker, eventuelle returer o.l. Formålet med behandlingen er å kunne levere de produktene du har bestilt og på annen måte oppfylle vår avtale med deg, inkludert å besvare kundehenvendelser og administrere dine rettigheter til å returnere og reklamere.

3.2 Når du registrerer en kundekonto hos oss samler vi inn informasjon om ditt navn, e-post adresse, mobilnummer. Formålet er å kunne tilby deg å benytte deg av funksjonalitet som innlogget bruker av våre nettsider.

3.3 For å utvikle nye og eksisterende tjenester analyserer vi våre kunders bruk av våre tjenester og kjøpshistorikk. Til dette benytter vi ikke personidentifiserbare opplysninger. Vi har en berettiget interesse i å optimalisere og utvikle våre produkter og tjenester.

3.4 For å få informasjon om bruk av våre nettsider, samler vi inn enkelte opplysninger om deg og din bruk av vår nettside gjennom bruk av informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier. Formålet med behandlingen er å optimalisere brukeropplevelsen og nettsidens funksjon, samt kunne utføre målrettet markedsføring. Grunnlaget for behandlingen er en berettiget interesse og ditt avgitte samtykke til slik behandling.

 1. Hvem deler Stylistene opplysninger med (utlevering)
  Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Vi bruker i en del tilfeller databehandlere for å behandle personopplysninger på våre vegne, eksempler på dette er i utvikling av digitale tjenester, logistikktjenester og for utsendelse av markedsføring. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.
Følgende selskap er i dag sentrale når dine opplysninger behandles:
•    Home Factory – Leverandør av møbler.
•    BLOOMINGVILLE – Leverandør av møbler.
•    BROSTE COPENHAGEN Leverandør av møbler.
•    KRISTINA DAM Leverandør av møbler.
•    HK Living Leverandør av møbler.
•    Nordal Leverandør av møbler.
•    Bring Leverandør av post.
•    Klarna for fakturabetaling, Visa- og Mastercard transaksjoner
 

 1. Lagringstid
  Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres. Dersom ditt medlemskap har vært passivt i tre år, slettes basis personopplysninger utover navn og adresse.
 2. Dine rettigheter
  Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

Du kan til enhver tid styre dine samtykker og valg på min side, når du er logget inn på stylistene.com. Du kan når som helst reservere deg mot å motta markedsføring fra oss og trekke tilbake ditt samtykke til at dine personopplysninger benyttes for å sende deg brukertilpasset direkte markedsføring (profilering).

Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk (butikk, dato, sum beløp), dine kuponger, ønskelister og lagrede oppskrifter.

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Stylistene via e-post. Stylistene skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på stylistene.com

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til stylistene@stylistene.com og merke den med “Personopplysninger”.

Stylistene AS
E-post: shop@stylistene.com
Telefon: +47 917 85 915
Du kan klage på hvordan Stylistene behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: 22 39 69 00

 1. Endringer
  Stylistene kan endre personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på stylistene.com før endringene iverksettes.

  Informasjon om andre endringer vil bli gitt på stylistene.com