Your Cart

Boligstyling

Bakgrunnen for å tilby boligstyling er å skape en bedre visuell forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstylist har tidligere blitt ansett som noe eksklusivt, men er i dag blitt mer hverdagslig.
Stylistene selger en livsstil. Vi bruker hverdagslige interiørdetaljer som mat, klær og sko, nettopp fordi man selger en bolig som ikke bare er et objekt, men også et hjem. Vi fokuserer på at våre stylinger skal se levende ut, med høy kvalitet.
Teamet består av totalt 5-6 boligstylister i tillegg til bærehjelper. Felles for alle stylistene er en god, faglig utdannelse, relevant erfaring og en enorm interesse for visuell kommunikasjon som igjen danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer.

Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.
Under hele prosessen jobber vi tett med våre kunder for å skape den perfekte løsningen – et resultat som reflekterer kundens eventuelle ønsker. Stylistene har et eget og stort varelager som gjør at vi kan style kontorer, næringsbygg, style leiligheter i tillegg til å style store boliger for boligsalg. Varelageret er fylt med alt Stylistene trenger for å skape et godt førsteinntrykk og et levende hjem. 

Vi styler alle rom, små og store boliger i masse ulike stiler og uttrykk. Vi tilbyr fullstyling og delstyling, styler hytter, leiligheter og delvis møblerte eller tomme boliger – alt etter eget ønske. Sammen finner vi en løsning som passer deg og ditt hjem. Skal du ha kveldsfoto tar Stylistene med ekstra lys og lykter for å bidra til ekstra stemning og fine bilder. Førsteinntrykket av din bolig er avgjørende for hvor raskt du selger din bolig og til hvilken pris. Utrolig hvor mye styling gjør, og er ikke alltid så mye som skal til. Utrolig hvor mye det gjør for førsteinntrykket bare ved å re opp seng og style soverom på en delikat måte. Stylistene har god kapasitet, og kan ha nærmere 50 boliger stylet ute samtidig. Vi styler i området Oslo – Viken, som spenner seg fra Halden til Oslo og inkluderer både Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg, Rygge, Son, Vestby, Drøbak, Ås, Ski, Askim, Kolbotn, Nordstrand, Holmenkollen og Oslo omegn. Prisen for boligstyling er den samme om boligen ligger i Fredrikstad eller feks. Vestby.