Your Cart

Interiørveiledning er en smart investering

Uansett om du skal selge, leie ut egen bolig eller næringslokale – eller om du ønsker innspill for å skape et enda hyggeligere hjem så har stylistene masse gode råd & tips for hva du kan selv gjøre med enkle grep. Om du skal selge bolig som kan være en av dine største økonomiske investeringer, er det mye å tjene på å gjøre det klart før foto – og mye å tape om du ikke gjør det. Ta kontakt med oss for fysisk besøk eller en digital rådgivningstime for gode råd & tips!

Råd & tips

Stylistene jobber for å skape et godt visuelt førsteinntrykk enten det er boliger eller bedrifter, for utleie, privat eller for salg. Ved en interiørveiledning vil du får besøk av en av våre interiørdesignere som gir deg inspirasjon, konkrete anbefalinger, hjelp til innredning og en prioriteringsliste for hva du selv kan gjøre med enkle grep. Våre stylister ser smarte løsninger i små leiligheter og møbleringsforslag i større boliger.

Du kan leie inn interiørdesigner som gjør livet litt enklere i en travel tid. Stylistene går runden i din bolig sammen deg slik at hun får en god oversikt over hva som kan gjøres for å løfte førsteinntrykket av din bolig. Vi ser på strukturering av møbler, helhetlig inntrykk, overfylte rom, hva bør tas bort eller hva som bør suppleres med. Stylistene kommer med nye øyne og har et øye for detaljer. Det er lett å se seg blind i egen bolig, men med et trent øye så har stylistene stort sett alltid masse gode tips å komme med og en interiørveiledningstime kan oppfattes både inspirerende og motiverende. Dette er absolutt en time man får mye igjen for. En plan og en prioriteringsrekkefølge legges sammen med deg, og du utfører prosjektene om ønskelig – og etter egen tidslinje. 

Stylistene hjelper deg å gjøre deg klar for fotografering og visning i forkant av salg. Skal du selge bolig er det fornuftig å jobbe for å nå kjøpegruppen, da blir boligen også solgt til raskest mulig tid og til høyest mulig pris. Stylistene gir deg sine beste råd og tips for hvordan skape best mulig bilder i forkant av salg, til rett målgruppe.

Bildegalleri av stylingprosjekter

Ved en styling er boligen enten tom eller delvis møblert. Vi skaper en bolig – til et hjem, og styler med alt av møblement, tekstiler og interiørdetaljer som behøves for å gjøre boligen attraktiv og klar for fotografering i forkant av salg.

Før – etter bilder av stylistenes prosjekter

Det er her magien blir synlig. Stylistene bidrar til å skape et godt og riktig førsteinntrykk av din bolig. Se stylistenes egne før og etter bilder, utrolig hvor mye møbler og interiørprodukter gjør for salg.

Fargetips

Vi hjelper deg å fargesette ditt hjem i forkant av salg – eller lage en fargepalett som passer til din bolig i samarbeid med deg som du kan leve med i mange år. Vi har masse inspirasjon og ideer å komme med for å gjøre endringer i hjemmet. Forandring i omgivelsene er sunt for de fleste av oss, og enten det gjelder farger, materialer, strukturering eller planløsninger kan vi bistå med å tenke nytt. Skal du selge bolig er dette å male vegger en enkel måte å modernisere ditt hjem på i forkant av salg, i tillegg til å vekke litt oppmerksomhet.

Hvor mye koster det å få besøk av en interiørstylist / interiørdesigner for råd og tips?
Kr. 1950,- for første time / kr. 1150,- per påfølgende time for Oslo – Østfold – Viken.

Shop stylistenes favoritter

Vi har fantastiske merker og leverandører til våre stylinger – shop stylistenes håndplukkede favoritter. Style ditt hjem med et klikk!