Your Cart

Befaring er uforpliktende.

Prosessen:
Vi starter med en befaring av ditt hjem og følger opp med et konkret pristilbud for styling, uten skjulte kostnader. På befaringen tar vi video og bilder av ditt hjem for internt bruk, og disse bildene bruker vi for å planlegge riktig styling til akkurat ditt hjem. Ingen stylinger er like, og Stylistenes stylinger tilpasses for å fremheve boligens kvaliteter. Fra tom bolig, eller delvis tom bolig – til et hjem. Målet er alltid å skape størst mulig interesse på din boligannonse med gode bilder av ditt hjem som viser seg fra sin beste side. Vi styler din bolig med møbler og stylingprodukter som passer boligens standard, målgruppe og prisklasse. Vi kan tilby stylinger i mange forskjellige uttrykk som bl.a. nordisk-moderne-, nøytralt-, retro-, eksklusivt-, fargerikt- og skandinavisk design, osv. Har du ønsker for egen styling forsøker Stylistene så godt de kan å tilpasse seg etter dette. På vårt varelager planlegger vi din styling ned til minste detalj i alle rom, om det skal være kontor på soverommet, et hjemmekontor, barnerom, gjesterom osv. Deretter pakker vi ned stylingen, fyller bil og setter av gårde på vei til bolig som skal styles. Når stylistene ankommer boligen skal alt bæres ut og styles opp slikt som planlagt og alt er klart for fotografen som da dagen etter kan komme og ta sine bilder for en boligannonse. Vi styler soverom med lekkert sengetøy, nattbord, bordlamper, bilder på vegg, knaggrekker og alt som bidrar til å skape en levende styling. Vi rer opp stramt og flott – eller mer tilfeldig og avslappet, alt ut ifra hvilket uttrykket som passer din kjøpegruppe. Vi styler din stue med kreativ innredning og alt som trengs for å skape en hyggelig atmosfære som innebærer styling med store og små møbler, tekstiler, interiørprodukter, bilder og blomster. Når stylistene forlater din bolig skal alt være klart for fotografering og visning.

Hvor mye koster boligstyling?
Prisen varierer etter størrelsen på de ulike boligene, men man kan fint trekke ut et soverom eller to for å få ned kostnaden noe.

Priseksempler:
Minstepris for oppmøte med stylingprodukter: kr. 10.000,- 
Styling av 2 roms leilighet fra kr. 14.500,- 
Styling av liten enebolig fra kr. 25.500,- 
Alle priser er inkl. mva. 

Standard vilkår:
Prisene er inkl. levering, henting og leietid av stylingen inntil boligen er solgt, og maks 5 uker fra stylingdato. Etter 5 uker starter en eventuell utvidet leie av stylingprodukter med 20% pr. uke eller -40% avslag per måned av ordinærbeløp. Maks 3 måneder forlengelsesleie om ikke annet er avtalt. Bet. betingelser: 7 dagers forfall fra stylingdato.