Your Cart

Nettbutikk – Interiørbutikk

Vi styler leiligheter og boliger for salg og tilbyr i tillegg salg av interiørprodukter i nettbutikk med salg av møbler og interiørprodukter for deg som ønsker å style selv. Et bredt utvalg av kjente merkevarer i vår nettbutikk som bl.a. HK Living, Polspotten, Bloomingville, Nordal, Doing Goods, ByON, Bloomingville, Broste Copenhagen, Cozy Living, Christina Lundsteen, ByNord, Home Factory, House Doctor, New Mags, Lone Tepper, Poster and Frame og Sofia Lind. 
Produkter som gjør seg godt i Stylistenes stylinger, og som du kan bruke når du selv skal style eget hjem enten for salg eller bare for å få det litt finere hjemme i egen bolig. Stylistene har håndplukket sine favoritter som de elsker å bruke i boligstyling om og om igjen, og som er ment for å vare. Møbler, interiørprodukter og tekstiler er av god kvalitet, tidløst interiør og skal bidra til å løfte ethvert rom. Produktene i butikk skal gjenspeile stikkordet til Stylistenes stylinger som er moderne, men som passer vel så godt i eksklusive boliger, moderne funkisboliger og i det urbane hjem. 
I Stylistenes nettbutikk skal man finne alt en bolig trenger for å skape et hyggelig hjem, både store møbler og spennende interiørprodukter. Målet til Stylistene med nettbutikk er at kunden selv kan gå inn og handle interiørprodukter stylistene har brukt til styling av kundens bolig i forbindelse med salg for eksempel. Produktene i nettbutikk vil være sofa, stuebord, spisebord, spisestoler, vaser til bordet, pynteputer i sofa, gulvtepper under sofagruppen, bilder i stue, sidebordet med en vakker bordlampe og fine coffetable-bøker. I tillegg tilbyr Stylistene sengetøy og alt som bidrar til å løfte inntrykket på soverommet.